fbpx

Apa yang anda tahu berkenaan air zam-zam?

Begitu banyak jenis air dipasaran seperti air RO, air Mineral, air Nano & sebagainya. Semua orang setuju bahawa tiada air yang lebih baik dari air Zam-zam yang semulajadi dari alam.

Manusia telah lama mencuba untuk membuat air bersih sendiri dengan pelbagai cara tapi masih tidak mampu menandingi air zam-zam kejadian tuhan. Ia mengandungi berbagai zat & mineral yang tiada didalam air biasa yang kita minum.

Ia juga dapat dijadikan ubat untuk menyembuhkan banyak penyakit. Air zam-zam hanya terdapat di Mekah. Jika kita ingin minum air zam-zam setiap hari ,adalah agak sukar kerana bekalannya agak kurang & harganya juga agak malah.

Pendekatan yang terbaik untuk kita adalah untuk memastikan air yang kita minum setiap hari adalah bersih & mempunyai Mineral yang diperlukan.

Kini untuk mendapatkan air mineral di rumah sangat mudah. Anda hanya perlu gunakan Penapis air Cukoo fusion Top untuk  memproses air bersih bermineral dirumah. Boleh di sewa atau beli secara tunai/ kad kredit. Pemasangan & servis percuma disediakan.

Rent-vs-Cash-Fusion-Stand

Apakah Air yang terbaik di Dunia?